Skoep Nieuws APK Download – for Skoep

real cricket pc

Skoep Nieuws APK is a free app listed in News & Magazines Apps. It is very easy to install Skoep Nieuws app on your andr

Skoep is een app met de top 10 kranten uit Nederland. Gezien de huidige marktomstandigheden, zijn wel helaas gedwongen een basis versie van de Skoep Nieuws app aan te bieden. Hopelijk kunnen we in de toekomst je weer de volledige app aanbieden zodat je zelf kan selecteren welk nieuws je wilt volgen.

We bieden nu:
-Toegang tot het laatste nieuws uit alle vertrouwde kranten zoals de Telegraaf, AD, NU, de Volkskrant, NOS, Elsevier, NRC, Metro, Parool, RTL en meer.

De app maakt gebruik van de volgende permissies:

Locatie:
We gebruiken je locatie om bij een volgende update weer lokaal nieuws uit de regio te tonen op de in de buurt pagina.

Informatie over wifi-verbinding:
Om je databundel te sparen zijn we extra zuinig op je MB’s als je niet met wifi verbonden bent.

Het kan zijn dat Samsung GO, de voorganger van Skoep, al is geïnstalleerd op je smartphone of tablet. Bij de update wordt deze automatisch overschreven door Skoep. Wil je geen gebruik maken van de voor-geïnstalleerde app? Dan kun je dat via Instellingen – Applicatiebeheer uitzetten.

Door het downloaden van de Skoep App geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het daarmee verzamelen van persoonsgegevens voor het opbouwen van een profiel en het tonen van relevant nieuws en relevante advertenties door Skoep of derden. Meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens en cookies tref je aan in de privacy policy https://mocreate.nl/algemene-voorwaarden-skoep-nieuws-app/. Tevens ga je akkoord met de algemene voorwaarden, die je kunt raadplegen op https://mocreate.nl/algemene-voorwaarden-skoep-nieuws-app/.

Download APK(v4.02)

This article comes from the Internet and does not representreal cricket 22Position, please indicate the source for reprinting:https://www.u2page.com/6920/skoep-nieuws-apk-download-for-skoep/

cricket11 apk